Top billede

Om HH LUX

 

HH LUX startede op i efteråret 2017 på baggrund af en stor interesse for granit- og natursten, som er udspringer til idéen med at skabe lækkert design og unikke, håndlavede produkter til din bolig – med fokus på lamper og lys.

 

Vi kan godt lide at fortælle historien om at HH LUX giver hvert produkt et unik design, da den er lavet af sten og der er ingen sten, der er ens. Designet er nordisk inspireret og der laves løbende nye designs i form og farver, hvor det unikke og klassiske look bevares.

 

Alle vores produkter designer og producerer vi selv og udvælger nøje hver sten til hver enkelte lampe. Vi kan godt lide at trække naturen ind i hjemme, hvor det både kan blive brugt til noget funktionelt og til at style boligen med. Det giver en høj bæredygtighed og en unik værdi for os.

 

Udover at kræse om vores produkter, er det også vigtigt for os at have en rød tråd, så vi har også gjort meget ud af vores emballage skal passe til produkterne.

Vi ønsker at give forbrugeren en helhedsoplevelse, så når du køber en unik lampe, får du også en lækker indpakning, som er kræset om. Vores lamper bliver nemlig leveret i en lækker kvalitets filtpose, med en solid hank, som er nem at transportere, så når forbrugeren nemt kan tage sine produkter med sig fra butikken.

 

Ønsker du at se vores sortiment, er du meget velkommen på vores kontor i Hobro, hvor vi har vores showroom. Ring til Helle på telefon 22 33 84 64 og aftal nærmere.

Værdier og fokus ved HH LUX

 

Vi har fokus på, at vi være dansk og bruger derfor også danske leverandører til vores materialer. Vores lampeskærme kommer fra en lokal dansk producent, som selv laver håndlavet skærme i Danmark ud af nøje udvalgte kvalitetsstoffer. Stål, messing og kobber materialer kommer ligeledes fra lokale virksomheder, som selv smeder, skærer og bearbejder vores materialer.

 

Vi vil som virksomhed gerne bidrage til at vedligeholde de danske arbejdspladser og fortælle at vores produkter har den høje danske kvalitet, hvor vi ikke er gået kompromis med kvaliteten.


Virksomheden ligger i hjertet af Jylland ved Hobro og ejes Helle Hollen og Visti Hollen. HH LUX henvender sig til detailbutikker med bolig-, interiør-, brugskunst, samt kontor og hoteller i ind- og udland.

 

Har du spørgsmål til os er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@hhlux.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Forhandler af HH LUX

Som kunde hos HH LUX får du en unik mulighed for, at sælge vores unikke produkter, og vi bestræber os på at give dig den bedst mulige service.  Vi vil gerne være behjælpelig med salget og gør en del tiltag for vores forhandler, hvor vi bla. løbende går til pressen med vores produkter og er aktive på de sociale medier.

 

Hvis du ønsker det, stiller vi salgsmateriale som annonce, banner og tryksager til rådighed - ring og hør nærmere for dette. Er du interesseret i at blive forhandler så kontakt os på kontakt@hhlux.dk