Top billede

Om HH LUX

 

HH LUX som ejes af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen startede op i foråret 2018 på baggrund af en stor passion for granit- og natursten, som er udspringer til idéen med at skabe lækkert design og unikke, håndlavede produkter til din bolig – med fokus på lamper og lys.

 

Vi kan godt lide at fortælle historien om at HH LUX giver hvert produkt et unik design, da den er lavet af sten og der er ingen sten, der er ens. Designet er nordisk inspireret og der laves løbende nye designs i form og farver, hvor det unikke og klassiske look bevares.

 

Vi producerer og designer selv vores lamper på vores værksted ved Hobro i Himmerland og kan godt lide at have fokus på de naturmateriale der “næsten” er udenfor døren.

 

Alle sten bliver nøje udvalgt, til hver enkelte lampe. Vi kan godt lide at trække naturen ind i boligen, hvor vi bruger lamperne til noget funktionelt med lys og til at style med.

 

Vores look og design på lamperne signalerer et råt og nordisk design. Dog er det nordiske design meget kendt for de fine kanter og linjer, hvor vi har valgt at fremhæve det rå og klassiske look.  

 

Efterfølgende har vi udvidet med andre stenmaterialer, hvor vi bl.a. tilbyder væg og dekorationsbeklædning i skifer, samt udendørs lamper.

 

Nordisk navn til hver lampe

Hver lampemodel har deres eget nordisk navn, da det går i harmoni med det nordiske udtryk.
 Marmorserien har nordiske pigenavne, da lamperne har et elegant og smukt udtryk. Den polerede  marmor, giver en feminin fremtoning, men stadig med en kraftfuld elegance, fordi lampen er massiv. Spillet af nuancer gør stenen, utrolig spændende, at se på uanset farve.

 

Basalt og granit serien har nordiske drengenavne, da de har et råt udtryk. Stenens massive og hårde
kanter har et maskulint udtryk, er fuld af energi og har en kraftfuld fremtoning.


Nogle af granitlamperne er også poleret og har feminine overflader, hvilket gør disse lamper helt unikke, da sammenspillet mellem det elegante og det rå - det feminine og det maskuline går sammen i
udtrykket og derved opnår en højere enhed.

 

Produkterne står smukt til den moderne indretning, uanset om der er tale om bolig eller erhverv.
Vores leverandører er danske. Det sikrer den høje danske kvalitet og det gode danske håndværk, som er blandt HH LUXs kerneværdier.

 

Ønsker du at se vores sortiment, er du meget velkommen i vores showroom.

Ring til Helle på telefon 22 33 84 64 og aftal nærmere.

 

 

Grøn profil i HH LUX

Vores lamper er alle i et klassisk, tidsløst design, og materialerne betyder at, hver eneste lampe har sin egen sjæl og er ganske unik.

 

Lamperne er tidsløse og er velegnede til mange forskellige indretningsstile.

 

Lamperne er en hyldest til den nordiske stil, og trækker naturen med ind i boligen med et æstetisk
udtryk, og hvor bæredygtighed er i høj kurs.

Produkterne står smukt til den moderne indretning, uanset om der er tale om bolig eller erhverv.


Udover at vi selvfølgelig arbejde med natursten og at vi håndlaver vores produkter selv, er det vigtig for os at vi bruger så lokale leverandører som overhovedet muligt,
så vi minimerer vores transport og derved mindsker vores del af co2 aftrykket.


Derfor er vores leverandører danske, det sikre os også den høje danske kvalitet og det gode danske håndværk, som er et af HH LUXs kerneværdier.

Hver lampe er håndlavet på eget værksted nord for Hobro i Himmerland, og hver sten er omhyggeligt udvalgt til hver lampe.

Har du et projekt, om det er en enkel lampe eller et større antal, så er vi altid interesseret i at høre fra dig, da vi udover vores nuværende sortiment også laver individuelle specialløsninger. Vi håber du finder vores lamper spændende og får inspiration til, at trække naturen ind i boligen på en ny og spændende måde.

 

Har du spørgsmål til os er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@hhlux.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Kontakt os