Top billede

Kundetilpasset interior

 

Skab et enestående design med eksklusive stenlamper og skiferbeklædning til erhvervsindretningen

 

Interiør løsninger til dit næste indretningsprojekt

Vi har fokus på unikt og dansk design med dansk produktion i naturmaterialer. I samarbejde med dig som indretningsarkitekt eller anden interiørdesigner tilpasser vi vores løsninger til dine kunder.

 

Uanset projektet størrelse, om du arbejder med erhvervsindretning eller privatindretning, vil der blive ubearbejdet en unik kvalitetsløsning i tæt samarbejde mellem dig og os.


Vi har fokus på at finde den korrekte løsning i de naturmaterialer og de former vi arbejder med, uanset om det er lamper, belysning i skiferplader eller vægdekoration uden lys.


Sammen får vi skabt et rå og enkle udtryk, som står smukt til moderne indretning, uanset om der er tale om bolig eller erhverv.
Vi laver indretningsløsninger med og uden lys, som giver et unikt og flot resultat til dine kunder.

 

UDVALGTE CASES

 

 

 

Indretningsarkitekter fra hele norden

 

Vi samarbejder med indretningsarkitekter i hele norden, så har du et projekt, hvor der skal været fokus på et unikt design, innovative løsninger med naturmaterialer og hvor interiør skal være en hyldest til den nordiske stil, og trækker naturen med ind i boligen med et æstetisk udtryk, og hvor bæredygtighed er i høj kurs.


Har du et projekt og gerne vil høre mere om vores løsninger, så kontakt os på kontakt@hhlux.dk eller på telefon + 45 60 55 84 64.

 

Kontakt os

 

 

 

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE FLERE EKSEMPLER

 

 

Standard lampe design eller kundetilpasset løsninger

 

Vi går meget op i det nordiske udtryk og det at arbejde med et etisk design i naturmaterialer, hvor vi bringer naturen i spil ind i indretningen.
Derfor har vi skab nogle standardserier med lamper i både marmor, basalt/granit, sandsten og skifer.


Lamperne er et højt kvalitetsprodukt, som er håndlavet på vores eget værksted, hvor stene er håndplukket og nøje udvalgt til hver lampe.
Se vores standardmodeller HER


Har du et ønske eller et projekt, hvor vores standard lamper skal tilpasses lidt, så kontakt os og lad os tage en snak om en løsning.  kontakt@hhlux.dk eller på telefon + 45 60 55 84 64.

 

Kontakt os

 

 

 

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE FLERE EKSEMPLER