Håndlavede, eksklusive stenlamper

Dansk design. Dansk produktion.

 

 HH LUX designer og producerer designerlamper i solid granitsten og marmor, til indretning af både boliger og erhverv. Fokus er på kvalitet, tidløst design, elegance og unikke detaljer.

 

Lamperne laves i vores lille workshop i Himmerland, og ikke to er ens. Hver eneste sten er håndplukket, så det samlede udtryk står helstøbt og hver lampe har sin egen personlighed.

 

Det rå og enkle udtryk står smukt til moderne indretning, uanset om der er tale om bolig eller erhverv.
Både den lyse, naturlige nordiske stil, den dybe, mættede farvesætning og også den nye og mere farveglade indretning, får godt selskab af de flotte lamper.  

Klassiske lamper

 

Vores lamper er alle i et klassisk, tidsløst design, og materialerne betyder at hver eneste lampe har sin egen sjæl og er ganske unik. Lamperne er tidsløse og er velegnede til mange forskellige indretningsstile.

 

Lamperne er en hyldest til den nordiske stil, og trækker naturen med ind i boligen med et æstetisk udtryk, og hvor bæredygtighed er i høj kurs.

 

 

 

LÆS MERE HER

 

Dansk design

 

Lamper og lys fra HH LUX er ikke kun dansk design, men også dansk produceret.

 

Alle vores leverandører er danske. Det sikre den høje danske kvalitet og det gode danske håndværk, som er et af HH LUXs kerneværdier.

 

Al granit kommer fra lokale granitforhandlere. Vi er selv ude og udvælge de sten, som passer til det design vi gerne vil have den enkelte lampe skal have.

 

 

 

LÆS MERE HER

Unikt lampedesign

 

Vi vil og tror på det klassiske og unikke håndværk. Vores lampedesign og materialevalg i granit-, marmor- og natursten, trækker naturen med i hjemmet på en moderne og smuk måde.

 

Lamperne er designet ud fra godt, traditionelt dansk håndværk, og vi elsker at hver eneste lampe har sin helt egen personlighed og sjæl. Ikke to er ens.

 

 

  Se produkter her